Over mij

Mijn naam is Yvette. Ik heb in 2014 een omscholing gedaan omdat ik meer betekenis en diepgang zocht in mijn loopbaan. Dit vond ik direct tijdens mijn stage bij het activiteitencentrum waar ik veel ervaringen heb opgedaan met verschillende mensen binnen de GGZ. Ik heb hier in alle vrijheid met ontzettend veel plezier het begeleidingsvak mogen ontdekken. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een ambulant begeleider die graag ondersteuning biedt en uitgaat van de kracht van een mens. Mijn ervaringen in de administratie zorgen ervoor dat ik ook op administratief gebied veel bijstand kan bieden. 

 

Sinds februari 2019 heb ik de stap naar het ondernemerschap gemaakt. Als ZZP'er bied ik (ambulante) begeleiding en ondersteuning aan mensen die moeite hebben om zelfstandig thuis te wonen. Ik help mensen dan graag op weg naar een stabiele thuissituatie en bied begeleiding bij lastige situaties. Mijn doel is niet om het over te nemen, de regie houd jij zelf, maar om jou weer grip te laten krijgen op het leven.

 

Als moeder van drie kinderen heb ik geleerd dat de essentie voor mij bestaat uit kracht, vertrouwen en liefde. Graag kijk ik ook op een holistische wijze naar het leven. Ik haal ontzettend veel voldoening uit deze manier van leven en hoop met deze ervaringen cliënten weer op de juiste weg te helpen.